Det talende Spørgeskema
USB-version..

Ingen installation
Det talende Spørgeskema ligger på en USB-stick og afvikles fra denne. Det kræver derfor ikke installation af filer eller program på brugerens Pc!

Det betyder, at programmet kan bruges på alle institutionens Pc’er uden risiko for installationsproblemer, konflikt med IT-sikkerhed m.v.

Det betyder desuden, at det kan afvikles på brugerens egen Pc og med brug af de specielle betjeningsredskaber, som f.eks. en handicappet bruger har på sin PC.

Administration..
Med DtS Admin opbygger man selv sine spørgeskemaer med lyd, symboler m.v.. Når et skema er færdigt, kopieres det automatisk til en USB-nøgle og er klar til distribution og brug.
Alle elementer i et skema kan justeres: rækkefølge, definition af spørgsmål med tekst, symboler og tale, indledningsmusik, forklaringer undervejs, afslutning o.m.a..


Ud over ’holdningsspørgsmålene’, som man selv definerer, indeholder Det talende Spørgeskema en række faste ’stamoplysninger’, der kan bruges efter behov.
Se resultat Besvarelserne gemmes løbende på USB-nøglen, og resultatet kan eksporteres til f.eks. Excel.

Har man flere USB-nøgler i gang med samme spørgeskema, indeholder DtS Admin en funktion til at importere og flette resultaterne.
   
Netversion

USB-version

Referencer

Kontakt

All logos and trademarks in this site are property of their respective owner.
© 2014 by Kram Consult